Bokning Darin LIVE 23.3

Darin LIVE

fr 23.03.2018 kl. 19.30

Darin Live Smith & Thell För två år sedan bytte Darin engelska texter mot svenska. Han startade eget skivbolag och började ge ut e...

Darin Live
Smith & Thell

För två år sedan bytte Darin engelska texter mot svenska. Han startade eget skivbolag och började ge ut egen musik.

Darins första album på svenska, ”Fjärilar i magen” (2015) sålde Platina och följdes av en hyllad och snabbt utsåld turné våren 2016.

 

Nytt album

Strax innan jul släppte Darin sitt andra album på svenska, ”Tvillingen”, och våren 2018 ger han sig ut på en ny Sverigeturné för att möta sin livepublik.

– Det här är mitt mest personliga album hittills och det speglas i att varje låt har fått bli sin egen värld, förklarar Darin.

 

Toppar listorna

Det nya albumets första singel, ”Ja må du leva” har redan sålt dubbel Platina. De uppföljande singlarna ”Tvillingen” och ”Alla ögon på mig” toppar hitlistorna. Singeln "Tvillingen" har bara efter ett par veckor sålt Guld.

 

Älskad av alla

Darin har med sin nya, lite mjukare musikframtoning med texter på svenska breddat sin publik till att omfatta allt från ung till gammal. Därför passar hans nya turnékonsert hela familjen.

 

Smith & Thell förband

Nu är det också klart att den svenska folkpop-duon Smith & Thell följer med på turnén som förband.
Bandet, bestående av Mary Jane Smith och Victor Thell, fick sitt stora genombrott 2015 med singeln "Statue". I våras släppte bandet sitt första album "Soulprints".

 

Darin om "Tvillingen":
"Tvillingen handlar om olika sidor av min personlighet. Att ha olika sidor är något som är typiskt mitt stjärntecken"

Darin om "Alla ögon på mig":
"Alla ögon på mig är en av de mest personliga låtar jag nånsin skrivit, en låt som handlar om en del av min resa sen jag slog igenom när jag var 17 år".

 

Darin om "Ja må du leva":
"Vi lever i en värld som kräver mycket av oss. Det finns många ideal som vi ska följa och sträva efter, som egentligen inte är tillräckligt viktiga för att ta ett så stort fokus i vår vardag. Jag tycker att det finns mycket viktigare saker att fokusera på, som att ha roligt och göra saker man blir inspirerad och glad av. Texten är en tröst som uppmanar till att fira livet."

 

Darin officiell hemsida: www.darinofficial.com

 

Video ”Ja må du leva”: www.youtube.com/watch?v=zQkraviwwcs

 

Video Smith & Thell ”Statue”: https://www.youtube.com/watch?v=vu759-Z1Lrk

 

Konsertens längd: ca 1,5 timme

 

 

Biljettpris: 62 € (ordn pris, inkl serviceavgift)

  • Stora Salen :
    • Normalpris: 62.00€
    • Parkett
    • Balkong

Boka platser här:

scen
Du kan välja platspris för ikryssade platser i salen på nästa sida - gå vidare med knappen Boka valda platser längst nere på sidan.

Rullstolsplatser (10 ledig) - boka platser här:

st.

Yta avsedd för rullstolsplatserna finns på parkett bakom rad 14.

 

 

Om du önskar ha biljetten fakturerad, ta kontakt med info@alandica.ax eller tfn +358 18 24570 och avtala om fakturering innan du gör din bokning.