Bokning BROLLE OCH MILLION DOLLAR QUARTET 14.4

BROLLE OCH MILLION DOLLAR QUARTET

lö 14.04.2018 kl. 20.00

ARCHIPELAGO ROCK´N´ROLL på Åland. Det kommer att bli heldags evenemang med Cruising, Rock´n´Roll-diner och konsert med Brolle och ...

ARCHIPELAGO ROCK´N´ROLL på Åland. 

Det kommer att bli heldags evenemang med Cruising, Rock´n´Roll-diner och konsert med Brolle och hans Million Dollar Quartet på Alandica samt efterfest på Arkipelag med coverband non-stop.

Brolle har just nu har en makalös succé med sin föreställning ELVIS, CASH, THE KILLER & ME på Göta Lejon i Stockholm. Föreställningen, som hade premiär i början av september 2017 fick strålande recensioner och har vid det här laget setts av mer än 45.000 personer och är förlängd till början av mars 2018.
Det är inte första gången Brolle står på en musical-scen, för snart 10 år sedan sålde han också slut Göta Lejon, då med supersuccén "The Buddy Holly Musical". 
Men Brolle gör mycket annat.; han har blivit grammis-nominerad, framträtt i Diggiloo och Melodifestivalen och alla andra tänkbara tv-program, och till med blivit utnämnd till "Årets Norrbottning".

Nu är det Åland och Mariehamn som gäller. Brolle kommer att bjuda på massor av rock´n´roll i ett högt tempo, alltihop sett utifrån hans personliga perspektiv. 

- Jag ser verkligen fram emot det här gigget, säger Brolle. Det är bra många år sedan jag spelat på Åland, trots att jag har fått många förfrågningar från fans den senaste tiden.

Brolle har med sig sitt eget, vid det här laget smått legendariska band Million Dollar Quartet.

Föreställningens längd:

Biljettpris: 50€ (inkluderar en serviceavgift om 2€)

 

Köp även biljett till kvällens Rock n´roll buffé kl 17.30 i Alandica. Buffén kostar 36€. Buffébiljetterna säljs endast över disk på Alandica.

  • Stora Salen :
    • Normalpris: 50.00€
    • Parkett
    • Balkong

Boka platser här:

scen
Du kan välja platspris för ikryssade platser i salen på nästa sida - gå vidare med knappen Boka valda platser längst nere på sidan.

Rullstolsplatser (10 ledig) - boka platser här:

st.

Yta avsedd för rullstolsplatserna finns på parkett bakom rad 14.

 

 

Om du önskar ha biljetten fakturerad, ta kontakt med info@alandica.ax eller tfn +358 18 24570 och avtala om fakturering innan du gör din bokning.