Bokning Var god dröj 27.10

Var god dröj

lö 27.10.2018 kl. 19.00

"Var god dröj” -  en fars i sjukhusmiljö av John Chapman, översättning till svenska av Adde Malmberg. Regi: Arn-Henrik Blomqvist. ...

"Var god dröj” -  en fars i sjukhusmiljö av John Chapman, översättning till svenska av Adde Malmberg.

Regi: Arn-Henrik Blomqvist. 

Produktion: Teaterföreningen i Mariehamn r.f.

Var god dröj utspelar sig på ett sjukhus i Göteborg, men kan väl delvis ge en ögonblicksbild av vården här hemma också, eller så inte. Kul är den i alla fall så länge som man inte själv ligger där som verklig patient. Det sker patientförväxlingar, personalbristen är tuff, datorn strular och till råga på allt dyker det upp en inspektör från landstinget.

På scenen i Stadshuset ser vi både debutanter och gamla scenrävar: Pernilla Hägglund, Mikael Enroos, Kaj Lybeck, Cita Nylund, Cia Rögård, Jesper Barin, Ulf Weman, Annica Löfroth, Joanna Isaksson, Johan Ehn och Fredrika Sjölund (in order of appearance).

 

OBSERVERA ATT BILJETTER BEHÖVER SKRIVAS UT ELLER KUNNA VISAS DIGITALT PÅ TELEFON. ETT BOKNINGSNUMMER RÄCKER INTE SOM BILJETT.

 

Rabatterade biljetter säljs enbart över disk.

Speltid inkl paus: 2 timmar 10 minuter.

Biljettpriser: (inkluderar en serviceavgift om 2€)

Normalpris: 20€

Ungdom t.o.m. 20 år: 15€

Medlem: 15€

Grupper min. 10 pers: 15€/pers

 

 

 

 

 

  • Stadshuset :
    • Normalpris: 20.00€

Boka platser här:

Stadshuset (142 ledig) - boka platser här:

st.

Om du önskar ha biljetten fakturerad, ta kontakt med info@alandica.ax eller tfn +358 18 24570 och avtala om fakturering innan du gör din bokning.