Bokning "Tretton trollkarlar och en Farsa" 24.11

"Tretton trollkarlar och en Farsa"

lö 24.11.2018 kl. 19.00

  - en trolleriföreställning och teaterkomedi i ett!   Av och med: Elias Bjärgvide och Andreas Anterot   Regi: Daniel Lindström Ar...

 

- en trolleriföreställning och teaterkomedi i ett!  

Av och med: Elias Bjärgvide och Andreas Anterot

 

Regi: Daniel Lindström

Arrangör: Teaterföreningen i Mariehamn

Plats: Mariehamns stadshus, Torggatan 17

 

Föreställningen utspelar sig på den lokala trolleriklubben där Vi får träffa Ludde, 10 år gammal, som kommer till klubben för första gången. Han skall göra sitt intagningsprov och med sig har han sin farsa som bestämmer sig för att kolla runt lite och lära känna några av medlemmarna. Vi får följa med in i föreningen och se hur det är på en riktig trolleriklubb!

Humorduon Lustgas, bestående av Elias Bjärgvide och Andreas Anterot, har skrivit en föreställning som är både en trolleriföreställning och en teaterkomedi. Under en dryg timme så förflyttas vi in i den lilla trolleriklubben och får känna hur det känns att vara en av medlemmarna. En upplevelse som ganska få i världen fått vara med om! 

Föreställningen är ca 1.15.

Biljettpriset: 10€ (inkluderar en serviceavgift om 2€)

 

Varmt välkomna till Stadshuset!

OBSERVERA ATT BILJETTER BEHÖVER SKRIVAS UT ELLER KUNNA VISAS DIGITALT PÅ TELEFON. ETT BOKNINGSNUMMER RÄCKER INTE SOM BILJETT.  

 

 

  • Stadshuset :
    • Normalpris: 10.00€

Boka platser här:

Stadshuset (185 ledig) - boka platser här:

st.

Om du önskar ha biljetten fakturerad, ta kontakt med info@alandica.ax eller tfn +358 18 24570 och avtala om fakturering innan du gör din bokning.