Bokning THE LEGENDS – Alive In Concert 31.10

THE LEGENDS – Alive In Concert

to 31.10.2019 kl. 19.00

Möt några av världens mest träffsäkra tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis – på en och samma scen. The Legends ...

Möt några av världens mest träffsäkra tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis – på en och samma scen. The Legends rankas internationellt som en av världens mest träffsäkra och påkostade shower i sin genre. För första gången kommer man nu till Åland och Alandica!

Som Elvis Presley ser vi Paul Larcombe ifrån England. Paul är rankad är rankad #1 i Europa och placerade sig nu senast som nr. 3 i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag; Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist Contest.  Paul har bl.a. medverkat i BBC1, CNN, Sky News och många fler.

Tillsammans med Mr. Larcombe hittar vi Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s "Sikta Mot Stjärnorna" och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. Jerry kunde vi senast se i ett makalöst framträdande - med en brinnande flygel – i svenska TV4s ”Talang”.

Med utsålda konserthus - inte bara i Sverige - står nu ”The Legends” redo med sin show på turné i Finland! Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst – med några av världens skickligaste tolkare - en show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

Föreställningens längd: 2.35 inkl 20 min paus.

Biljettpris: 49€ (inkl en serviceavgift om 2€)

Biljetter bytes eller återlöses ej.

  • Stora Salen :
    • Normalpris: 49.00€
    • Parkett
    • Balkong

Boka platser här:

scen
Du kan välja platspris för ikryssade platser i salen på nästa sida - gå vidare med knappen Boka valda platser längst nere på sidan.

Rullstolsplatser (9 ledig) - boka platser här:

st.

Yta avsedd för rullstolsplatserna finns på parkett bakom rad 14.

 

 

Om du önskar ha biljetten fakturerad, ta kontakt med info@alandica.ax eller tfn +358 18 24570 och avtala om fakturering innan du gör din bokning.