Bokning Orkester Norden 11.8

Orkester Norden

sö 11.08.2019 kl. 19.00

  Orkester Norden kommer till Mariehamn den 11 augusti. Orkester Norden är en komplett symfoniorkester i vilken det ingår nordisk...

 

Orkester Norden kommer till Mariehamn den 11 augusti.

Orkester Norden är en komplett symfoniorkester i vilken det ingår nordiska unga musiker i åldern 17–25 år. Andelen finländska musiker har varit mer än en fjärdedel. Bl.a. Okko Kamu och Esa-Pekka Salonen har fungerat som kapellmästare för orkestern. Orkester Norden är en mycket högt värderad symfoniorkester, som ger unga musiker ett lysande tillfälle att få undervisning under ledning av världsberömda kapellmästare. I sommar, närmare bestämt söndagen den 11 augusti kommer Orkester i Norden för första gången till Mariehamn och Alandica.

Evenemanget anordnas av Lions Club Åland Culinaria i samarbete med övriga åländska Lionsklubbar, intäkterna från försäljningen från biljetterna kommer gå till ungdomar som vill ägna sig åt musik eller dansaktiviteter.

 

Konsertens längd:

Biljettpriser: 27€ (inkluderar en serviceavgift om 2€)

Biljetter bytes eller återlöses ej.

  • Stora Salen :
    • Normalpris: 27.00€
    • Parkett
    • Balkong

Boka platser här:

scen
Du kan välja platspris för ikryssade platser i salen på nästa sida - gå vidare med knappen Boka valda platser längst nere på sidan.

Rullstolsplatser (10 ledig) - boka platser här:

st.

Yta avsedd för rullstolsplatserna finns på parkett bakom rad 14.

 

 

Om du önskar ha biljetten fakturerad, ta kontakt med info@alandica.ax eller tfn +358 18 24570 och avtala om fakturering innan du gör din bokning.