Bokning Close Enough Vokalensemble 21.9

Close Enough Vokalensemble

lö 21.09.2019 kl. 19.00

Close Enough är en åländsk vokalensemble som i den här konstellationen sjungit tillsammans i några år. Vi är ett gäng vana körsång...

Close Enough är en åländsk vokalensemble som i den här konstellationen sjungit tillsammans i några år. Vi är ett gäng vana körsångare som tillsammans höjer nivån i vårt eget musicerande och utmanar oss i musik, harmoni och sång. Nu tar vi steget fram till mikrofonen och uppträder med en a capella konsert på Alandica den 21 september. Det blir en kväll med pop och jazz, där Beatles och Beach Boys möter Ellington och Shakespeare med flera.

Vi har tidigare hållit konserter på Kastelholms Slott och i Båken på Kobba Klintar. 2018 tog vi oss an en sakral klassisk repertoar under ledning av körledaren Kaj-Gustav Sandholm och höll konserter i den åländska skärgårdskommunen Föglö samt i Mariehamn.

Den här gången har vi anlitat Johanna Danielsson Grüssner som coach, vilket vi själva upplever att har fört vårt arbete till en ny nivå.

Gruppen består av Ulrika Sneitz (1:a sopran), Patricia Bergroth (2:a sopran), Johanna Fogelström-Duns (1:a alt), Lena Isaksson-Ahlskog (2:a alt), Mikael Lönnqvist (1:a tenor), Tom Björkman (2:a tenor), Stefan Kalmer (1:a bas), Gunnar Silander (1:a bas), Johan Karlsson (2:a bas).

Inför denna konsert har även Isabella Grüssner-Sarling bidragit med idéer i fråga om dramaturgi och scenografi.

Kort sagt: Vi ser fram emot att få uppträda för er! Varmt välkommen på konsert i Alandica 

Konsertens längd: 1,20 ingen paus

Biljettpris: 20€ (inkluderar en serviceavgift om 2€)

Biljetter bytes eller återlöses ej.

  • Auditorium :
    • Normalpris: 20.00€

Boka platser här:

Auditorium (165 ledig) - boka platser här:

st.
Alandicas auditorium för mindre evenemang.

Om du önskar ha biljetten fakturerad, ta kontakt med info@alandica.ax eller tfn +358 18 24570 och avtala om fakturering innan du gör din bokning.