Bokning LÅL-Standup 11.10

LÅL-Standup

fr 11.10.2019 kl. 20.00

  LÅL Standup flyttar in till Arken till hösten och får besök av bland andra Magnus Betnér!   Den 11 oktober är LÅL tillbaka med ä...

 

LÅL Standup flyttar in till Arken till hösten och får besök av bland andra Magnus Betnér!

 

Den 11 oktober är LÅL tillbaka med ännu mer grym standup på Åland! Denna gång flyr vi höstmörkret och flyttar in till värmen på Hotell Arkipelag! Varje kväll bjuder vi på en härlig blandning av komiker med varierande humorstilar. Allt från kända namn till morgondagens nya standupstjärnor. Denna kväll får vi bevittna en unik comeback på standupscenen från ingen mindre än Magnus Betnér.

 

Komiker som uppträder denna kväll:

 

Magnus Betnér

En av Sveriges absolut största komiker genom tiderna gör stor comeback denna höst på standupscenen! Genom åren har han uppträtt för fulla konserthus med åtskilliga turnéer och aldrig kompromissat med sin egen scenpersonlighet. Till hösten är han även aktuell med med flertalet work in progress som till 2020 ska bli nästa stora turné. Så räkna med att få lite smakprov på det innehållet denna kväll på Åland.

 

Ato Karlsson

Kanske Sveriges absolut aktivaste komiker och ett av de hetaste namnen på den svenska standupens undergroundscen just nu. Han har de senare åren även tagit klivet upp på de största svenska standupklubbarna såsom bland annat RAW comedy club.   

 

Henrik Källman

Onelinerkungen som har satt Vingåker på kartan. Med en avslappnad stil och smarta skämt har han gjort stor succé runtom i Sverige. Han har även vart manusförfattare till TV-produktioner som bland annat ”Hårdvinklat” på TV4.


Svea Sigmond

Hon hoppade av sitt jobb som konsultchef för att satsa på en karriär inom standup, och vilket lyckat val det var! Svea har de senaste åren gjort en kometkarriär på den svenska standupscenen och uppträtt på anrika klubbar som bland annat Norra Brunn. Hon jobbar även som redaktör på humorprogrammet Breaking News på kanal 5. En komiker som definitivt är värd att hålla koll på!

 

Konferencier: Joacim Björkvall

Sedan starten av hans standupkarriär 2012 har den åländska komikern Joacim Björkvall uppträtt på de största svenska scenerna såsom till exempel RAW comedy club och Norra Brunn. Han har även turnerat med Humorlandskampen i Finland och 2018 var han ute på turné med sin egen standupföreställning Nationalitetskris där han gjorde upp med sin åländskhet en gång för alla.

 

Middag innan showen

Passa på att göra detta till en helkväll och njut av en middag i Oliven på plan 1 innan föreställningen! Till denna kväll har vi tagit fram ett middagserbjudande för 35€. Restaurangen öppnar kl 16:00 och matgäster bör vara på plats senast 18:00. Förhandsbokade matgäster får även reserverade bra sittplatser framför scenen som ni flyttar er till bekvämt lagom till showstart.

 

Praktisk information:

Oliven öppnar: 16:00

Förhandsbokade matgäster på plats senast: 18:00

Insläpp till showen: 19:00

Showstart: 20:00

Showlängd: ca 2h inkl paus

Entré: 30€ (inkl serviceavgifter & garderob)

 

Biljetter bytes eller återlöses ej.

 

  • Arkipelags Festvåning :
    • Normalpris: 30.00€

Boka platser här:

Arkipelags Festvåning (275 ledig) - boka platser här:

st.

Om du önskar ha biljetten fakturerad, ta kontakt med info@alandica.ax eller tfn +358 18 24570 och avtala om fakturering innan du gör din bokning.