Bokning FORK Chapter 2: The End Tour 3.3

FORK Chapter 2: The End Tour

ti 03.03.2020 kl. 19.00

  Detta är Forks sista show! Drömresan, som fyra vänner startade i ett kök i Berghäll år 1996, går nu mot sitt slut. I 23 år har v...

 

Detta är Forks sista show! Drömresan, som fyra vänner startade i ett kök i Berghäll år 1996, går nu mot sitt slut. I 23 år har vi rest jorden runt och sjungit för över en halv miljon glada fans. Men även drömmar måste ha ett slut och vi vill att slutet kommer då drömmen är som vackrast.

Vår drömresa tar slut i maj 2020. Innan det skall vi nu för sista gången fira allt det vi älskar; publiken, musiken, kärleken och den bombastiska galenskapen i det hela.

“The End Tour” är turnén där vi förverkligar våra sista grandiosa idéer! Självklart är allting större och vackrare än någonsin tidigare… Vi vill såklart bjuda på lite av det bästa genom åren, men också på några av våra egna personliga favoritlåtar. Tillsammans med Finlands bästa ljus-, ljud-, kläddesigner och stylist vill vi drämma till med en show som inte lämnar någon oberörd!

Ännu en gång skall vi alla samlas och glada lyfta våra champagneglas, för en kort stund glömma allting annat och tillsammans göra världen lite lyckligare. Välkomna och fira detta sista år tillsammans med oss!

 

Med varma hälsningar,

FORK

 

For Chapter 1 and Chapter 3, visit fork.fi

 

Biljetter bytes eller återlöses ej.

 

  • Stora Salen :
    • Normalpris: 50.00€
    • Parkett
    • Balkong

Boka platser här:

scen
Du kan välja platspris för ikryssade platser i salen på nästa sida - gå vidare med knappen Boka valda platser längst nere på sidan.

Rullstolsplatser (10 ledig) - boka platser här:

st.

Yta avsedd för rullstolsplatserna finns på parkett bakom rad 14.

 

 

Om du önskar ha biljetten fakturerad, ta kontakt med info@alandica.ax eller tfn +358 18 24570 och avtala om fakturering innan du gör din bokning.