Bokning Vi, vi och tusen gånger vi 30.10

Vi, vi och tusen gånger vi

on 30.10.2019 kl. 19.30

Vi, vi och tusen gånger vi, Jean och Aino Sibelius en kärlekssaga i ord och toner En sista chans att se och höra Jenny Carlstedt o...

Vi, vi och tusen gånger vi, Jean och Aino Sibelius en kärlekssaga i ord och toner

En sista chans att se och höra Jenny Carlstedt och pianisten Marcus Boman mycket uppskattade föreställningen om makarna Sibelius storslagna kärlekssaga. Sibelius älskade sånger och pianostycken framförs tillsammans med texter ur parets brevväxling och privata dagböcker. Genom texterna och musiken växer en större bild fram och vi får lära känna maken och pappan Jean Sibelius, mannen bakom den stora världsberömda kompositören och framförallt följa den ovanligt intensiva och livslånga kärleken till hustrun Aino.

(Föreställningen ges på svenska.)

Reaktioner från publiken sommaren 2018

”Gårdagen avslutades superbt med föreställningen ”Vi vi och tusen gånger vi”. Det var andra gången jag upplevde sången och musiken och inte minst den flödande nyansrika texten som Carlstedt sammanställt och så lyhört framförde. Publiken var hänförd. Det blev stående ovationer.”

"Föreställningen var en sann njutning från början till slut. Det här lever vi på länge”

” För mig var det andra gången jag hörde konserten och njöt och njöt. Blev så inspirerad efter konserten att jag och mannen var till Ainola och såg hemmet där de vistades så många år.”

”Stort tack för en jättefin och intressant kväll” 

 

Konsertens längd: 1h 45 min , ingen paus

Biljettpriser: (inkluderar en serviceavgift om 2€)

Normalpris:  25€

Biljetter bytes eller återlöses ej. 

  • Foajé :
    • Normalpris: 25.00€

Boka platser här:

Foajé (192 ledig) - boka platser här:

st.

Alandicas foajé.

Om du önskar ha biljetten fakturerad, ta kontakt med info@alandica.ax eller tfn +358 18 24570 och avtala om fakturering innan du gör din bokning.