Bokning Stora Stygga Vargen 26.10

Stora Stygga Vargen

lö 26.10.2019 kl. 19.00

  Teaterföreningen sätter upp en sagokomedi på Stadshuset i höst. Det är en nyskriven version av Stora stygga vargen. Den handlar ...

 

Teaterföreningen sätter upp en sagokomedi på Stadshuset i höst. Det är en nyskriven version av Stora stygga vargen. Den handlar om en glupsk varg som av misstag äter upp sin fru och plötsligt inser att han har ensam vårdnad om deras barn. Inte helt enkelt för en gammaldags macho-varg. Med i pjäsen finns ett stort galleri av knasiga figurer, bl.a. en korkad björn, en brattig räv, en ganska filosofisk vargunge...och Rödluvan. Det är en saga för ungdomar och vuxna. En ”cirkuskomedi” som inte viker undan från svåra ämnen som grupptryck, normer och utanförskap, allt förpackat i en kreativ och lustfylld föreställning.

Alfons Röblom regisserar en stor ensemble med 13 aktörer. Vi får se Johan Ehn som Vargen, Beppe Lantz som hans son Rupert och Ylva Hagmark Cooper som Rödluvan.

 

 

Föreställningens längd: ca 1h 40min

Biljettpriser: (inkluderar en serviceavgift om 2€)

Normalpris: 18€

Barn och medlemmar: 15€

Biljetter byts eller återlöses ej.

  • Stadshuset :
    • Normalpris: 18.00€

Boka platser här:

Stadshuset (43 ledig) - boka platser här:

st.

Om du önskar ha biljetten fakturerad, ta kontakt med info@alandica.ax eller tfn +358 18 24570 och avtala om fakturering innan du gör din bokning.